top of page

Nosaltres

La Gourmet-Teca és un establiment on pots consumir-hi i també adquirir productes a la botiga.

És el lloc perfecte per a fer una teca en família, amics o companys de feina, ja que gràcies a les nostres tapes, de la vinoteca per a fer unes copes amb un vi de qualitat, de l'oferta gastronòmica de platerets especials o de la part de cocktail de la Gourmet-Teca, teniu diferentes opcions per a escollir!

A més, tothom té el dret de poder fer un bon tapeig sense preocupar-se del tipus d'alimentació que té, per això tenim productes sense gluten, vegans i vegetarians.

També ens agradaria explicar-vos quins són alguns dels nostres valors i la visió de La Gourmet-Teca:

Image by Noah Buscher

Valors Mediambientals

És important cuidar el nostre planeta, ser respectuosos amb el medi ambient i minimitzar en la mesura que sigui possible, l'impacte negatiu, per això, a La Gourmet-Teca tenim molt en compte aquests valors mediambientals, i per tant de seguir fent-ho, les nostres accions es basen en reciclar i evitar residus. Les bosses que tenim per a les compres al nostre establiment, són de paper o bé de tela, ambdues reutilitzables.

Hombre llegando a la estrella

Esforç, Il·lusió i Confiança

Alguns dels valors que ens caracteritzen són: L'esforç en tirar endavant aquest projecte gastronòmic, la il·lusió de crear la Gourmet-Teca, i la confiança.

 El treball en equip és essencial per a una bona eficiència del treball i del servei. Valorem el compromís tant dins com fora de l'empresa. 

Listo para cocinar

Missió La Gourmet-Teca

La nostra missió és proporcionar al client una experiència única amb l'oferta gastronòmica del nostre establiment, l'atenció personalitzada a la botiga i l'ambient elegant i alhora industrial de la vermuteria i gastrobar. 

Cocktail Final Touch

La nostra Visió actual

La visió de La Gourmet-Teca és ser una referència cosmopolita a Montornès, que fusiona una vermuteria tradicional, una cuina gastronòmica diferent, una cocteleria original i una botiga de productes gourmet.

 COM ARRIBAR AL NOSTRE ESTABLIMENT?

bottom of page